23948sdkhjf

Fødevarefødselar fejrede dagen med første messe efter corona

Karsten Nielsen hos virksomheden Food from Denmark. der hjælper danske fødevareproducenter med at afsætte deres varer i udlandet, er en glad mand i disse dage.

Ikke kun fordi han i går fyldte fyldte 50 år, men i høj grad også fordi han kunne fejre dagen i den estiske hovedstad, Tallinn, hvor fødevaremessen Tallinn Food Fair åbnede til tre dage med det, som Karsten Nielsen brænder allermest for.

- Første fødevaremesse siden corona er den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne ønske mig. Det er den første fødevaremesse, som bliver holdt, siden coronapandemien satte en stopper for de internationale fødevaremesser.

-  Det er et tegn på, at nu åbner vi igen, efter at  vi har været lagt ned af corona i halvandet år. Når der står en messe for døren, bliver den prioriteret frem for alt, konstaterer Karsten Nielsen.

Han stiftede Food From Denmark i 2005 og har gennem årene deltaget på over  200 messer.

- Og vi har koordineret over 1.800 messestande rundt om i verden på nogle af de allerstørste messer som PLMA, SIAL og ANUGA.

- Forretningen ligger aldrig stille, og et af vores nyeste forretningsområder er fiskebranchen, hvor vi skal arbejde med de afgørende messer, SEG og Bremen Fish, nævner han.

Food from Denmark er netop flyttet fra Skanderborg til Aarhus, hvor Karsten Nielsen er vokset op og bor.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094