23948sdkhjf

Vestfyen henter verdensberømte øl til Danmark

Bryggeriet Vestfyen i Assens har indgået et strategisk samarbejde med den amerikanske ølgigant  Molson Coors Beverage Company - et samarbejde, som giver Vestfyen eksklusivret til at sælge fem verdenskendte ølmærker på det danske marked.

Fra 1. november står Vestfyen således for dansk salg af den tjekkiske øl Staropramen, den indiske Cobra og de amerikanske øl Miller Genuine Draft, Coors og Blue Moon, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Bryggeriet Vestfyen blev 1. september overtaget af den finske bryggerikoncern Olvi Group, og ifølge salgs- og marketingchef Thomas Hald Blouner vil en styrket organisation og ressourcer fra de nye ejere give muskler til at gøre den nye aftale til en succes:.

- Vi har gennem de seneste år styrket vores organisation både ressourcemæssigt og kompetencemæssigt, ved at hente folk ind med solid erfaring og ekspertise fra branchen. Dette kombineret med, at vi nu har en enorm support og know-how fra vores nye finske ejere giver mig en tro på, at vi er i stand til at løfte den store opgave, det er at samarbejde med en partner som Molson Coors, siger han..

Molson Coors Beverage Company er verdens femtestørste bryggeriikoncern målt på volumen med over 89 millioner hektoliter solgt på verdensplan.

Aftalen med Molson Coors omhandler både on-trade- og off-trade-salg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094