23948sdkhjf

Seimei-stifter dybt skuffet over partners konkursbegæring

Efter flere års kamp for at gøre sin juice- og sodavandsfabrik i Nakskov til en succes måtte stifter Allan Feldt forleden se virksomheden blive erklæret konkurs.

Og det er helt unødvendigt, mener majoritetsejeren, der i en mail til Food Supply konstaterer, at han naturligvis er frustreret over situationen og ked af det.

- Det er vores finansielt meget stærke partner SPG International ved Susanne Gjørup, der har begæret Seimei konkurs. Jeg og min hustru Mette har kæmpet imod denne beslutning, men kunne ikke forhindre den, da SPG også er kreditor i selskabet via et almindeligt lån, fastslår Allan Feldt.

Han oplyser, at der er tale om et lån på halvanden million kroner. 

Susanne Gjørup er fra familien bag Fætter BR og købte via SPG International 30 procent af Seimei i slutningen af 2019. 

- Ikke insolvent

Om konkursbegæringen skriver Allan Feldt:

 - Jeg mener ikke, at det var den rigtige beslutning, da selskabet ikke var insolvent, men blot manglede likvider, og jeg var i gode dialoger med flere nye investorer. Dialoger, som endnu ikke var afsluttet og som bestyrelsen var fuldt ud informeret om.

- Vores salgsvækst ligger cirka på indeks 230, og nye profitable millionordrer til blandt andet. Salling og Dagrofa skulle startes op i oktober, tilføjer han.

Det er ikke lykkedes Food Supply at få en kommentar fra Susanne Gjørup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094