23948sdkhjf

International hæder til dansk tang-drik

Jens Møller Products i Lemvig har netop hjembragt stor, international pris for en innovativ wellness-drik med tang som hovedingrediens.
Jens Møller Products i Lemvig, der er kendt for sine Cavi-art tangkugler med forskellig smag og i mange farver, har netop vundet den internationale pris, The Seafood Prix d’Elite, på verdens største messe for produkter fra havet i Bruxelles.

Prisen – der blev vundet inden for kategorien ”Sundhed & Ernæring” – gik til en ny wellness-drik, Vita-All, der er baseret på tang samt vitaminer, mineraler og anti-oxidanter fra frugter.

Sigter mod dansk detailhandel
Den nye drik er udviklet og produceret i Lemvig, men planen er, at den skal produceres og tappes hos underleverandører i Danmark.

I første omgang sigter Jens Møller Products på de danske detailkæder som aftagere, men allerede under messen i Bruxelles landede vestjyderne de første udenlandske ordrer.

- På mellemlangt sigt vil vi også henvende os til restauranter og sportscentre med Vita-All, og det ligger også i kortene, at vi vil udvikle flere forskellige smagsvarianter, siger salgschef Tove Madsen, Jens Møller Products.

Stigning i overskud på 55 procent
De kendte Cavi-art tangkugler fra Jens Møller Products var ligeledes nomineret til en pris i Bruxelles. Og samlet set har virksomheden tidligere været nomineret til The Seafood Prix d’Elite tre gange og vundet to priser.

Allerede om få uger tager virksomheden næste internationale skridt med sine nye produkter. Det sker på messen World of Private Label International Trade Show i Amsterdam 22.-23. maj.

Jens Møller Products kom ud af regnskabsåret 2010 med en bruttofortjeneste på 8,7 mio. kr. samt et resultat efter skat på 4,8 mio. kr., hvilket var en stigning på næsten 55 procent i forhold til 2009.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11