23948sdkhjf

Kødtyveri for 80.000 kroner gav alligevel erstatning

Luksusslagteren Kødriget i Esbjerg-forstaden Hjerting mistede midt på sommeren varer for cirka 80.000 kroner ved et usædvanligt indbrud - blandt andet flere kilo eksklusive og modnede wagyubøffer fra et modningsskab.

I første omgang ville forsikringsselskabet ikke dække, men nu har indehaver Jonas Muff Laugesen alligevel fået erstattet sit tab.

Det skriver JydskeVestkysten.

Indbruddet skete ved, at to maskerede og målrettede tyve dukkede op på scooter og flåede en nøgleboks ned ved butikkens bagdør.

På videoovervågningen kunne man se, at de to mænd på scooteren en times tid senere vendte tilbage med en cykeltrailer og låste sig ind. I løbet af få minutter ribbede de butikken for dyre kødvarer

- De må være kendt i forretningen, for de er gået direkte efter vores dyreste varer. Det er kød, der koster 2.000 kroner per kilo, og det tog dem ikke lang tid, siger Jonas Muff Laugesen til avisen.

Han havde egentlig opgivet at få erstatning, idet forsikringsselskabet i første omgang henholdt sig til, at der ikke var tegn på indbrud. Men på baggrund af videooptagelserne har selskabet  nu ombestemt sig.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096