23948sdkhjf

Slagteri vil udvide igen efter rekordoverskud

- Vi har blandt andet været gode til timingen og til at sælge vores varer til de rigtige steder. Vi har i år haft en lidt større andel til eksport end tidligere, fordi der har været en større efterspørgsel i nogle lande, hvor produktionerne har været ramt af eksempelvis forskellige husdyrsygdomme, siger Leo Grønvall til folkebladet.

Tre nye projekter

Danepork med cirka 200 medarbejdere tog i efteråret en 6.000 kvadratmeter stor udvidelse i brug - en udvidelse, der giver slagteriet mulighed for at øge kapaciteten fra 1.800 til 4.100 slagtninger om dagen. 

Og allerede nu er der planer om nye udvidelser, fortæller Leo Grønvall til Vejle Amts Folkeblad. I første omgang handler det om et nyt kølerum på cirka 3.000 kvadratmeter, og hvis de lokale politikere siger ja, vil Danepork også gerne have plads til en lukket vaskehal til grisetransporter og en ny lagerhal med plads til forarbejdning af slagtervarer.

Danepork, som indtil 2011 hed Slagtergården St. Lihme, blev grundlagt af Leo Grønvalls forældre i 1989. Leo Grønvall kom ind med en lille ejerandel i 1992, og 2002 overtog han slagteriet og blev direktør. Han ejer nu 95 procent, mens en salgschef har de sidste fem procent. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093