23948sdkhjf

Naturli' tager nyt våben i brug mod mejerierne

Den plantebaserede fødevareproducent Naturli' Foods er klar med et nyt våben i bestræbelserne på at tage markedsandele fra mejerierne.

Naturli' lancerer således i næste uge en drik med det finurlige navn Do Not! Call Me M_lk. En plantedrik, der ifølge en pressemeddelelse indeholder en ny blanding af planteproteiner - og som derfor tager luften ud af mejeribranchens argumenter om, at komælk har et ernæringsindhold, hvor plantedrikken ikke kan være med.

Lanceringen sker ifølge Naturli' Foods, efter at tusindvis af testpersoner i USA og Europa har givet grønt lys for både smag og næringsindhold.

- Vi er optaget af ægte innovation, som rent faktisk gør en positiv forskel for vores klima og lader kalven beholde sin mælk. Vi er 100 procent indstillet på at give koen en velfortjent fridag, siger Naturli'-direktør Henrik Lund i forbindelse med lanceringen.

- I udviklingen af Do Not! Call Me M_lk har Naturli’ fulgt samme "opskrift", som førte til Naturli’ Smørbar. Et produkt, som i dag sælges i 20 lande verden over. Nemlig at bruge det bedste fra forskellige planteproteiner til at skabe det nye produkt, nævner han.

Rune-Christoffer Dragsdahl, som er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, glæder sig over nyheden:

- Det skal være supernemt, når mælkedrikkeren skal skifte komælken ud med plantedrik. Do Not! Call Me M_lk er, så vidt vi ved, den første plantedrik på markedet, som stort set har samme næringsindhold som letmælk, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11