23948sdkhjf

Ny fabrik til 10 millioner skal lave plantedeller og knækbrød i Nyborg

Efter i halvandet år at have fået produceret sine produkter hos to samarbejdspartnere har fødevarevirksomheden Plantekompagniet nu etablereret sin egen fabrik i Nyborg.

Det skriver erhvervplus.dk

Plantekompagniet har hidtil fået produceret brød, kager og knækbrød hos Mols Organic på Mols og plantedeller hos Food Design i Solrød. Mols-produktionen er allerede flyttet, og 1. april flytter også  plantedellerne til den nye fabrik i Nyborg.

Der har Plantekompagniet har investeret cirka 10 millioner kroner i lokaler, der tidligere har tilhørt Tenax Sild, skriver mediet.

- Hæmsko

Produkterne er økologiske, veganske og gluten- og laktosefri, 

- Vi tror på, at dem, der vinder det her marked, er dem, der bliver bedst på produktudvikling, og det er en hæmsko at være begrænset af at skulle producere ude. Der er typisk nogle tidsmæssige begrænsninger i forhold til, hvor meget tid de kan bruge på mig som tredjepart, fordi de selvfølgelig også har travlt med deres egen hverdag. Nu kan vi sætte vores egen agenda i forhold til at vinde det plantebaserede, siger direktør og medejer af Plantekompagniet Lasse Vinderslev til erhvervplus.dk.

Han har mange års erfaring i fødevarebranchen fra ansættelser hos Kraft Foods, Orkla Danmark og Bisca, og senest har han frem til april 2020 ejet og drevet Oxford Biscuits.

Nu ejer han 60 procent af Plantekompagniet, mens Nordic Seafood har investeret i de resterende 40 procent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.925