23948sdkhjf

Iskæde konkurs efter syv år med underskud

Efter syv år med det ene underskud efter det andet har den københavnske iskæde Nicecream givet op og indgivet en konkursbegæring.

Det skriver Børsen

Nicecream åbnede sin første butik i København i 2015 og har siden da  tilføjet yderligere tre. Produktionen af den veganske is foregik i Hørsholm, hvorfra produkterne også blev sendt til diverse supermarkeder og festivaler.

- Vi prøvede at gå ind i dagligvarehandlen med vores produkter, og det krævede investeringer i produktionsudstyr, for pludselig skulle vi lave tusindvis af små bøtter med låg og stregkoder. Det udstyr havde vi ikke, for vi var vant til bare at putte det i spande og scoope det i vores butikker, siger bestyrelsesformand og medejer Rasmus Aaen Madsen til Børsen.

Han overvejer nu selv sammen med nogle af de hidtidige ejere eventuelt at købe noget af konkursboet og lave en total omstrukturering, oplyser han.

De øvrige ejere er to investorer samt de islandske stiftere David Stefansson og Fannar Már Björgvinsson.

I det seneste offentliggjorte regnskab, det for 2020, havde Nicecream et uderskud på cirka en million kroner, og ifølge Børsen tabte selskabet sidste år omkring tre millioner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099