23948sdkhjf

Ny direktør i Tulip Food Company

47-årige Kasper Lenbroch vender tilbage til Tulip Food Company til rollen som administrerende direktør.
Det er et kendt ansigt, der i efteråret sætter sig i stolen som administrerende direktør for Tulip Food Company. 47-årige Kasper Lenbroch var nemlig ansat i Tulip fra 2003 til 2008, først som hjemmemarkedsdirektør og senere med titel af Nordic Retail Director. Nu vender han tilbage som topchef.

Siden 2008 har Kasper Lenbroch været administrerende direktør i virksomheden Rieber & Søn Danmark, der primært er kendt for mærkevarerne K-Salat og Bähncke.

Kasper Lenbroch har derudover haft koncernansvaret for virksomhederne Frödinge i Sverige, Cronions i Holland, samt Rieber & Søn i Tyskland, og han har dermed et solidt kendskab til såvel fødevareindustrien som til nordisk og europæisk detailhandel.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Kasper Lenbroch er det rigtige valg som administrerende direktør i Tulip. Han har de helt rigtige kompetencer til at lede Tulip og masser af erfaring fra store fødevarevirksomheder. Fra Kaspers tidligere ansættelse i Tulip, ved vi samtidig, at vi får en administrerende direktør, der formår at få det bedste frem i de ansatte, og det er selvfølgelig en meget vigtig egenskab, siger bestyrelsesformand i Tulip og CEO i Danish Crown Kjeld Johannesen.

En drøm at få ansvaret
Og Kasper Lenbroch selv ser meget frem til sine nye opgaver som topchef i Tulip.

- Tulip er en af de største og mest spændende fødevarevirksomheder i Danmark, og et sted hvor jeg tidligere med stolthed har været ansat. Derfor har det også været en drøm for mig at få ansvaret for Tulips fortsatte udvikling, og jeg er selvfølgelig glad for, at jeg er blevet valgt til opgaven, siger Kasper Lenbroch.

Tulip Food Company er et af tre helejede forædlingsselskaber i Danish Crown koncernen.

Efter sin tiltræden vil Kasper Lenbroch referere til forædlingsdirektør og nuværende administrerende direktør i Tulip, Flemming N. Enevoldsen, der vil fortsætte som administrerende direktør i Tulip, indtil Kasper Lenbrochs tiltræden.

Flemming N. Enevoldsen fortsætter herefter som direktør for den nyoprettede forædlingsdivision.

Fakta om Kasper Lenbroch
2008-2012 Administrerende direktør i Rieber & Søn Danmark, og har derudover haft koncernansvaret for Frödinge i Sverige, Cronions i Holland samt Rieber & Søn i Tyskland.
2003-2008 Først hjemmemarkedsdirektør og senere Nordic Retail Director i Tulip Food Company.
Tidligere har Kasper Lenbroch været en årrække i Arla – herunder med fire års udstationering i datterselskabet Danya Foods, hvor han sluttede som administrerende direktør.
Kasper Lenbroch har en uddannelsesmæssig baggrund som MBA og Cand. Merc Afsætning.
Kasper Lenbroch er 47 år. Han bor i Egå, er gift og har tre børn.

Kilde: Tulip Food Company

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078