23948sdkhjf

Medie: Ansatte flygter fra Freshland

Iværksættervirksomheden Freshland, der sælger frisk frugt og grønt bragt til kundens dør, har oplevet en voldsom medarbejderflugt: Over halvdelen af medarbejderne i har de seneste måneder forladt virksomheden eller sygemeldt sig, skriver Børsen.

Tidligere medarbejdere fortæller til avisen, at virksomheden i dag har cirka 20 medarbejdere tilbage, hvor der i efteråret var op imod 45. Ifølge flere kilder skyldes de mange opsigelser et usædvanligt hårdt arbejdsmiljø hos Freshland.

På Freshlands hjemmeside har stifterne Mathilde Jakobsen og Filipe Leal på baggrund af kritikken i Børsen lagt en længere tekst om deres syn på sagen.

- Kritikken af vores arbejdsmiljø har været meget sårende, da vi altid har ønsket det bedste for vores medarbejdere, og vi kan ikke genkende os selv i denne kritik. Når man får sådan kritik rettet mod sig, har man to muligheder: Man kan gå i defensiven, eller man kan lytte og se indad. Det sidste har vi valgt at gøre.
 
- Vi i ledelsen har meget at lære når det kommer til medarbejderledelse, og vi har ikke altid truffet de rigtige beslutninger eller taget os tid til at lytte til den enkelte medarbejder. Men vores værdier og intentioner har altid været de samme - vi værdsætter vores medarbejdere og ønsker at vokse med dem. Vi gør vores bedste, og vi lærer af vores fejl. Vi er på en rejse som mennesker og virksomhed, der ønsker at gøre en forskel i verden, skriver stifterne blandt andet.

Freshland med adresse i København blev etableret i 2015 og har en intention om at gøre vejen fra farmer til forbruger så kort som muligt. Produkterne kommer ifølge virksomhedem fra landmænd i Portugal, Danmark, Spanien, Belgien, Sverige og Italien - og med anførsel af høstdato på de fleste af produkterne.

.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094