23948sdkhjf

Cateringdirektør: Restauranter skal huske at hæve priserne

Cateringmarkedet var godt i gang med at komme på fode igen efter de store coronaudfordringer - men nu bringer krigen i Ukraine så helt nye udfordringer med prisstigninger.

Det konstaterer Peter Guldberg, Aalborg-direktør hos en af de helt store spillere på markedet for fødevareleverancer til professionelle køkkener, AB Catering.

- Efter corona er vi ved at være tilbage. Men den ulykkelige situation i Ukraine betyder jo  blandt meget andet, at vi nu har fået en bekymring vedrørende priserne på for eksempel rapsolie, som Ukraine er en af de største leverandører af.

- Det kommer helt sikkert til at betyde, at vi vil se ekstra prisstigninger på mange af vores fødevarer, men det er umuligt at sige, hvor meget eller hvor lidt, siger Peter Guldager.

- Som leverandør kan vi kun gøre én ting, og det er at sende de prisstigninger videre til kunderne - sammen med de stigninger, vi oplever hvad angår blandt andet el og emballage, tilføjer han.

- Under alle omstændigheder siger vi jævnligt til vores kunder, at de skal huske at få priserne med op i deres ende. Det bliver nødt til at være sådan, at det bliver dyrere, når vi går ud og spiser. Og for en restaurantgæst betyder det jo ikke det store, om man skal af med 10 kroner mere for en bøf, påpeger cateringdirektøren.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078