23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Flere bagere åbner på Fyn

Mens bagerbutikkerne lukker på stribe i det meste af landet, er der tale om tilvækst af bagere på Fyn.

Fynboerne sætter pris på godt bagværk.

I hvert fald er der over de seneste tre år åbnet fem nye bagerier på Fyn, hvad der står i kontrast til udviklingen i det meste af Danmark, hvor der i gennemsnit

lukker en bagerbutik om ugen

.

- Vi undersøgte tallene tre gange for at være helt sikre på, at de var rigtige, siger Anders Grabow, redaktør på bagermestrenes fagblad, til DR/Nyheder.

Han bekræfter dermed den tendens, Food Supply

beskrev allerede i december

.

Foruden Odense er det kun i København, den negative tendens er vendt. Her er der i dag 82 bagerier mod 58 i 2008. Selv Københavnerne har dog oplevet

den negative udvikling

set i lidt længere perspektiv. Således var der for bare 50 år siden omkring 300 bagerier i hovedstaden.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03