23948sdkhjf

Muslingespecialist har vendt bøtten

Muslinger og østers er igen blevet en god forretning for Vilsund Blue i Nykøbing Mors. 

Efter et minus på 8,3 millioner kroner i 2019/20, hentede virksomheden i 2021/21 et overskud på 7,6 millioner.

- Fremgangen i årets resultat sammenlignet med sidste år knytter sig især til stabile råvaretilførsler og bedre afsætningsforhold og priser på et af selskabets hovedprodukter. hedder det i ledelsens beretning. 

Og meget mere ønsker virksomheden ikke at sige om udviklingen, lader direktionschef Jan Christensen forstå på nordjyske.dk.

- Jo, det er et tilfredsstillende resultat, og det har været et år, hvor der har været adgang til fisk og skaldyr. Men vi har egentligt ikke flere kommentarer til det end det, vi har skrevet i ledelsesberetningen. Der bliver tolket vidt forskelligt på sådan et regnskab, så vi nøjes med at sige, at vi er glade for at være tilbage på sporet, siger han til mediet.

Jan Christensen tiltrådte i begyndelsen af året som direktionschef i virksomheden lige under administrerende direktør, hovedaktionær og grundlægger Poul Kærgaard.

Sidstnævnte tog over som direktør, da Søren Tjørnelund Mattesen efter 16 år som direktør hos skaldyrsproducenten valgte at sige op for godt et år siden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079