23948sdkhjf

Ny direktør jagter overskud i Nakskov Mill Foods

Salgsarbejdet skal opprioriteres og de ansatte behøver ikke at frygte for fyringer, lyder det fra morgenmadsproducentens nye direktør.
Der skal plus på bundlinjen.

Så klar er målsætningen for 44-årige Dan Jensen, der er ny direktør hos morgenmadsproducenten Nakskov Mill Foods A/S.

Han har været 10 år hos Toms og senest fire år hos Bisca på Møn, så for Dan Jensen er det ikke ukendt område at skulle vende minus til plus. Over for folketidende.dk forsikrer han, at det ikke kommer til at ske gennem nedskæringer.

- Slet ikke. Vi skal fokusere på salg og få overskud igen ad den vej. Fokus på det rigtige salg vel at mærke, siger Dan Jensen.

Fokus på økologi og glutenfri produkter
Han fremhæver det moderne produktionsapparat og de engagerede medarbejdere som positive aktiver ved virksomheden. Desuden handler det for Nakskov Mill Foods om i højere grad at fokusere egne styrker som eksempelvis økologiske og glutenfri produkter.

- Det er områder, hvor vi har et forspring, som burde kunne udnyttes endnu bedre, end vi gør i øjeblikket. Så det vil vi arbejde på, Det er vigtigt for virksomheden, at vi så hurtigt som muligt kommer ind i en god spiral igen. Og når vi får plus på bundlinjen, så skal det selvfølgelig også smitte af på de loyale medarbejdere, der har bakket op om virksomheden gennem en svær periode, siger Dan Jensen.

Han tilføjer, at Nakskov Mill Foods nu aktivt leder efter en fabrikschef til fabrikken på Gasvej i Nakskov.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098