23948sdkhjf

MASH åbner i Københavns Lufthavn

Tirsdag den 26. juni skrives et nyt kapitel i Københavns Lufthavns historie, når Danmarks fjerde restaurant i MASH-kæden åbner for de rejsende i Terminal 2.
MASH – en forkortelse af Modern American Steak House – åbner i dag den fjerde restaurant i kæden, når dørene slås op for de rejsende gæster i Københavns Lufthavns terminal 2.

- Vi skal være med til at løfte standarden i lufthavnen, så også de mere kræsne og kvalitetsbevidste gæster kan få tilfredsstillet sult og tørst. Konceptet vil man kunne genkende fra vores andre restauranter, og vil fungere som et perfekt set-up for de mange forretningsfolk, der søger seriøse rammer, når der står arbejdsfrokost på menuen, siger Mikkel Glahn, medejer af MASH.

Prestigefyldt placering
Bag åbningen står food and Beverage-virksomheden SSP, som siden 1975 har samarbejdet med Københavns Lufthavne.

- Igen i år blev Københavns Lufthavn i den årlige Skytrax-undersøgelse kåret som Nordeuropas bedste og verdens næstbedste lufthavn i sin størrelse. Netop på food & beverage området kan en lufthavn gøre en markant forskel i konkurrencen om at blive verdens bedste, og MASH vil klart være med til at underbygge og styrke denne position, siger Henrik Andersen, administrerende direktør i SSP.

Den første MASH-restaurant så dagens lys for tre år siden i københavnske Bredgade, og siden fulgte en åbning i Charlottenlund og derefter Aarhus.

- Vi er meget stolte af vores koncept og er altid på jagt efter nye og spændende lokationer. Da muligheden for at komme ind i København Lufthavn bød sig, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Det har nemlig længe stået øverst på vores ønskeliste over mulige prestigefyldte placeringer i Danmark. Med åbningen styrker vi vores globale brandprofil, hvilket kan være med til at åbne nye døre til ikke bare et dansk, men et internationalt marked, siger Jesper Boelskifte, CEO og medstifter af MASH.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098