23948sdkhjf

Grimme grøntsagskasser klar til at genopstå efter konkurs

Den præcise dato er endnu uvis, men det ligger fast at den konkursramte grøntkassevirksomhed Eat Grim snart igen er i gang med at sælge grimme grøntsager.

Og med de oprindelige ejere og stiftere, Petra Kaukua og Carolin Schiemer, som en del af holdet i Brøndby.

Det fortæller stifterne i et opslag på Eat Grims Facebook-side, der har over 10.000 følgere.

Millioner reinvesteret

- Eat Grim med adresse i Brøndby blev etableret i 2018.

- Siden da har virksomheden ifølge stifterne Carolin Schiemer og Petra Kaukua tjent 28 millioner kroner, som alle blev re-investeret i Eat Grim.



- Som mange af jer ved, blev vores grimme frugt- og grøntkasseudlevering, der redder mad fra at gå til spilde, sat i stå i slutningen af sidste år. Meget er sket siden, og vi har brugt de sidste måneder på at reflektere over, hvad der gik galt, lære at sige farvel til det, vi har bygget, og finde ud af, hvad der bliver det næste, står der i opslaget.

Ifølge Petra Kaukua og Carolin Schiemer blev de efter konkursen i december kontaktet af masser af kunder, leverandører og landmænd, som fortalte, at der er brug for Eat Grim.

- Blandt de, der ringede, var også de nye ejere af Eat Grim. Og de ville have os begge, de oprindelige grundlæggere og visionære bag brandet, tilbage ved bordet, konstaterer stifterne.

På den baggrund blev Eat Grim i januar overtaget af en gruppe investorer anført af Marvin Consult med Torben Marvin Jensen som direktør.

Ifølge opslaget på Facebook har de købt en virksomhed, hvor stifterne har brugt tid og kræfter på at undgå at gentage de fejl, der førte til konkursen.

-. Så vi identificerede de områder, hvor vi skulle styrke vores fundament, team, vores produkt og service, konstaterer Petra Kaukua og Carolin Schiemer. De lader forstå, at relanceringen af "vores elskede Eat Grim-kasser" sker i løbet af foråret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175