23948sdkhjf

Corona fordoblede Plus Packs resultat

Coronaepidemien øgede efterspørgslen på takeaway og convenience, og det resulterede, i at Plus Pack fik den største omsætning i fem år og en fordobling af årets resultat

Plus Pack A/S med hovedsæde i Odense kom usædvanligt godt ud af 2021. Det viser deres nyligt udgivne regnskab.

Firmaet, der designer, udvikler, fremstiller og sælger emballageløsninger til fødevarer med et særligt fokus på friske convenience produkter og måltider, kunne virkelig mærke, at Corona-epidemien ændrede folks madvaner. Efterspørgslen efter de hurtige løsninger steg markant og førte til den største omsætning i fem år og et resultat, der er mere end fordoblet i forhold til året før.

Omsætningen endte på 633 millioner i 2021 mod 560 millioner året før, mens årets resultat gik fra 20,6 million til 42, 8 million i 2021.

Stigende priser mindsker resultat

Et resultat, som ledelsen i regnskabet betegner som ”bedre end forventet og generelt tilfredsstillende”, men der er ingen roser uden torne, så firmaet var udfordret af råvaremangel og stigende råvarepriser. Noget, som ledelsen forventer fortsætter. I regnskabet skriver ledelsen nemlig, at den forventer en nettoomsætning på mellem 700-750 millioner kroner, men at omsætningsstigningen sker som følge af stigende råvarepriser, der vil påvirke virksomhedens salgspriser, og at resultatet derfor forventes at ende mellem 23-27 millioner og altså næsten en halvering i forhold til 2021.

Plus Pack A/S har udover hovedsædet i Odense, fabrikker i Norge, Frankrig, Tyskland, Polen og Belgien og beskæftigede i 2021 190 personer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109