23948sdkhjf

Nyt om navne: Adm. direktør til Plus Pack

Carl Trock tiltræder som administrerende direktør for Plus Pack-koncernen.
Fam. Haustrup henter den erfarne industrimand Carl Trock til Plus Pack-koncernen. Carl Trock tiltræder 1. januar 2013 som koncernchef for Plus Pack, en af Nordeuropas førende leverandører af emballage til fødevarer. Carl Trock kommer fra Nordens førende postkassevirksomhed, MEFA, hvor han har været CEO og medejer siden 2009.

Carl Trock tiltræder som administrerende direktør for Plus Pack-koncernen pr. 1. januar 2013. Familien Haustrup, der ejer Plus Pack, har i samarbejde med bestyrelsen hentet Carl Trock til emballageindustrien efter han har virket knapt 25 år i byggerimateriale-branchen.

Forlader MEFA
Carl Trock, der er 58 år og har en executive MBA fra CBS i København, forlader dermed postkasse-producenten MEFA, hvor han siden juni 2009 har været medejer og CEO. I denne periode er det lykkedes Carl Trock at bringe virksomheden helskindet gennem 2 danske postlove (2009 & 2011) og en østrigsk postlov i 2012, samt at forestå salget af MEFA til den tyske RENZ koncern, hvor MEFA har fundet et godt og varigt ejerskab.

Inden de godt 3 år i MEFA var Carl Trock landechef og adm. direktør i Schneider Electric Danmark A/S. Her skabte han gennem ca. 6 år markant vækst og stærke resultater bl.a. baseret på en klar profilering af det velkendte Lauritz Knudsen brand, og han sikrede en succesfuld integration af Lauritz Knudsen ind i Schneider Electric koncernen.

Før dette var Carl Trock i ca. 6 år chef for Ruko A/S og medlem af koncernledelsen hos Rukos ejer, ASSA ABLOY koncernen. Starten på Carl Trocks karriere i danske byggematerialevirksomheder var hos Rockwool A/S, hvor det gennem ca. 8 år blev til en række stillinger indenfor HR og senere salg og markedsføring.

Skal bygge bro
Hos Plus Pack bliver det Carl Trocks opgave at overtage den daglige drift og ledelse af Plus Pack Gruppen efter Steen Haustrup, som har som har været administrerende direktør gennem en årrække først fra 1985 til 2007 og igen fra 2010 til ultimo 2012.

Desuden bliver det Carl Trocks opgave at bygge bro mellem 2 generationer af fam. Haustrup: På den ene side Steen Haustrup (66), der nu fratræder som koncernchef og tiltræder som bestyrelsesformand primo 2013, og på den anden side den næste generation, Anders Top Haustrup (35) og Camilla Haustrup Hermansen (38), der begge indgår i virksomhedens ledelse med ansvar for henholdsvis forretningsudvikling og marketing & HR.

Flere tillidsposter
Carl Trock har gennem årene haft en lang række tillidsposter i den danske organisationsverden. Bl.a. som formand for brancheorganisationer som DI Byggematerialer, og som medlem af DI’s øverste ledelse. Privat bor Carl Trock på Røsnæs ved Kalundborg, hvor han sammen med sin hustru driver et mindre landbrug med hesteavl. Carl Trock og hustruen har 4 voksne sønner samt 3 børnebørn.

Plus Pack Gruppen har hovedkontor i Odense og datterselskaber i 8 europæiske lande samt salg og distribution i mere end 20 lande verden rundt. Koncernen har 2 fabrikker i Odense og Genk (Belgien) og beskæftiger i alt ca. 250 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094