23948sdkhjf

Danish Agro åbner to nye afdelinger

Grovvarekoncernen Danish Agro åbner pr. 1. august 2012 to nye afdelinger i henholdsvis Fjelstervang ved Herning og Kværs i Sønderjylland.
Afdeling i Fjelstervang ved Herning bliver med fuldt varesortiment og kornmodtagelse til gavn for landmændene i området. Afdelingen, der kommer til at ligge i KFKs tidligere lokaler, bliver bemandet af Danish Agro salgspersonale med lokalkendskab.

- Vi har besluttet at åbne afdelingen i Fjelstervang dels på opfordring fra landmænd i området og dels fordi den vil styrke bredden i vores tilbud til kunder i Midtjylland. Afdelingen vil understøtte de relationer vi allerede har i området, og give landmændene bedre mulighed for at gøre brug af vores tilbud. Vi vil have et fuldt varesortiment, inklusive udlevering af gødning og planteværn, sækkelager samt modtagelse af korn og ser frem til, at endnu flere landmænd nu vil få gavn af vores produkter, siger Christian Laursen, detaildirektør i Danish Agro i region Midtjylland

Fjelstervang-afdelingen kommer til at høre under salgsregion Midtjylland, som ud over den nye afdeling i Fjelstervang består af et regionshovedkontor i Galten samt salgsafdelingerne i Selling, Lyngby og Åstedbro. Derudover består regionen af to fritidsbutikker Danish Agro Shoppen i hhv. Åstedbro og i Galten.

Også nyåbning til sønderjyderne
Også i Kværs i Sønderjylland åbner Danish Agro en ny afdeling.

- Med den nye afdeling i Kværs vil vi kunne give landmændene endnu bedre mulighed for at gøre brug af vores tilbud. Vi vil have et fuldt varesortiment, inklusive udlevering af gødning og planteværn, sækkelager samt modtagelse af korn. Vi ser frem til, at endnu flere landmænd nu vil få gavn af vores produkter, siger detailchef i Danish Agro region Sønderjylland, Peder Pedersen.

Ikke kun landmændene i området får gavn af den nye Danish Agroafdeling. Også hobby- og fritidsfolket vil kunne handle i Danish Agro Shoppen, der åbner i forbindelse med den nye afdeling.

- Med vores første Danish Agro Shop i Sønderjylland vil vi nu kunne tilbyde kunderne produkter til hunde, katte, heste samt alt til hus og have i denne del af Danmark. Vi har et stærkt koncept med mere end 5 år på bagen og ser frem til endnu flere tilfredse kunder, lyder det fra Michael Kruse, kædechef for Danish Agro Shoppen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188