23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Japan-seminar hos Landbrug & Fødevarer

Hør mere om mulighederne for at sælge danske fødevarer til det japanske marked ved seminaret ”Salg af specialfødevarer i Japan – hvordan kommer man i gang?”

Det japanske marked for specialfødevarer og fødevarer af høj kvalitet – inklusive økologiske fødevarer – er stort.

Japanerne er interesserede i fødevarer som for eksempel honning, økologisk is, fisk og chokolade, de betaler gerne for god kvalitet, importerede produkter, og de har en stor interesse for mad i det hele taget. Derudover søger de i højere grad variation og inspiration udefra – en tendens, der er blevet forstærket af usikkerheden omkring japanske fødevarer i forbindelse med atomudslippet i 2011.

Samtidig byder markedet på en række barrierer – geografisk afstand, kultur, sprog, distributionssystemer, lovgivning, som det er væsentligt at håndtere på den rigtige måde.

Afholdes i samarbejde med Eksportrådet i Japan

Den 29. august 2012 afholder Landbrug & Fødevarer derfor et Japan-seminar i samarbejde med Eksportrådet i Japan.

Her kan man høre nærmere om mulighederne for at sælge danske fødevarer på det japanske marked, få praktiske råd og vejledning om, hvordan man kommer i gang, told, certifikater med mere, samt høre case-stories fra virksomheder med konkrete erfaringer fra markedet.

Seminaret vil hjælpe til afklaring af mulighederne og ikke mindst barriererne og give svar på, hvordan man kommer i gang eller videre på markedet.

Arrangementet er gratis og finder sted den 29. august 2012 fra kl. 9.30 til 12.00 hos Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V.

Program og tilmelding

Tilmelding sker ved henvendelse til Hugo Høllede, Handelspolitik & Afsætning, tlf. 3339 4335, huh@lf.dk.

Se dagens program

her

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142|instance-web01