23948sdkhjf

Wolt skal levere mad til Parken

Leveringstjenesten Wolt bliver ny partner i Parken. I de kommende seks måneder vil Wolt teste levering af mad til Nedre C-tribunen.

Det skriver Wolt og fodboldklubben FC. København i en pressemeddelelse.

Aftalen har til formål at "sikre en højere standard for gæsteoplevelsen i Parken og tilbyde mere alsidige muligheder inden for mad og drikke".

Med leveringerne fra Wolt kan man vælge mellem et større udvalg af mad såsom middelhavspita fra Garbanzo, poke bowls fra OLIOLI og burritos fra VACA.

"En gevinst for Parkens publikum"

Wolt-direktør Søren Meier Svendsen kalder samarbejdet for et "ambitiøst setup":

- Wolt har ambitioner om at levere til danskerne, hvor end de er, så vi ser det som en fantastisk mulighed at servicere Parkens publikum med lækker take-away direkte til Nedre C-tribunen. Vi tror på, at vi kan øge tilskueroplevelsen yderligere i Parken, og det passer i Wolts DNA at være på forkant med de muligheder, som danskerne drømmer om. Vi er meget spændte på det kommende samarbejde,” siger Søren Meier Svendsen.

Jacob Lauesen, der er direktør i Parken, fortæller, at Parken og dets publikum igennem et stykke tid har haft et stigende ønske om et bredere udvalg:

- Vi er glade for at præsentere dette samarbejde, som passer ind i måden, vi gerne vil tænke besøget i Parken som en helhedsoplevelse på en moderne måde," siger Jacob Lauesen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Med Wolt får vi en partner, som kan hjælpe med at give vores gæster et større udvalg af muligheder inden for mad, og vi kan derfor sikre, at flere får det, som de selv ønsker.

Aftalen løber i første omgang som en test på Nedre C det næste halve år, og første gang bliver til kampen mod Brøndby den 7. august.

Parken har årligt op imod en million gæster til koncerter, fodboldkampe og andre begivenheder, og Nedre C har plads til op mod 7.200 gæster, som det næste halve år får mulighed for at teste det nye setup.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094