23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgschef til Theis Vine

Pr. 1. august 2012 tiltrådte Lars Møller Jensen stillingen som salgsdirektør hos Theis Vine, og får dermed det overordnede ansvar for vedligeholdelse og udvikling af salg.
Lars Møller Jensen kommer fra en tilsvarende stilling hos H.J. Hansen Vin, og har mere end 25 års vinøs baggrund med i bagagen.

Lars læste økonomi i Aarhus i 1980’erne, men efterhånden trak Sallings vinhylder så hårdt i ham, at det inspirerede til en uddannelse indenfor restaurantbranchen.

Lang karriere inden for vinbranchen
Siden gik turen til vinbranchen. Først som konsulent hos H.J. Hansen, dernæst som salgschef hos House of Wine, Haugen Gruppen og Magasin, inden HJH tilbød ham stillingen som salgschef.

Efter syv år er Lars Møller Jensen nu tiltrådt stillingen som salgsdirektør hos Theis Vine.

- Vi ser ansættelsen af Lars Møller Jensen, som en markant styrkelse af Theis Vine, udtaler administrerende direktør John Krøigaard-Larsen.

Theis Vine satser på vækst
- Theis Vine er en udpræget vækstvirksomhed, og ansættelsen af Lars er en naturlig forlængelse af vores langsigtede vækststrategi.

- Recessionen i september 2008 fik os øjeblikkelig til at genoverveje vores markedsposition og traditionelle distributionskanaler. Vi kunne enten prøve at rationalisere os ud af finanskrisen, eller opbygge nye markeder i såvel ind- som udland. Valget faldt på den sidste mulighed, og har – i modsætning til mange af vores kolleger i vinbranchen – lykkeligvis medført en stigning i antallet af ansatte i virksomheden, såvel som en markant øget omsætning, siger John Krøigaard-Larsen.

Om Theis Vine
Theis Vine er i dag en af landets hurtigst voksende vinimportører, med speciale indenfor det såkaldte Fine-Wine-segment. Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Skovlunde, og en stor detailforretning i Bredgade i hjertet af København, betjener virksomhedens 14 medarbejdere kunder i det meste af verden. Virksomheden har nu egen eksportafdeling, og et datterselskab i Stockholm i Sverige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109