23948sdkhjf

Kroejer gemte sig for Fødevarestyrelsen

En absurd situation opstod mandag foran Tranekær Slotskro.

To kontrollanter fra Fødevarestyrelsen og 16 ventende gæster, der havde købt og betalt for et kroophold, måtte gå forgæves, da ejeren havde låst døren.

Det skriver Fyens.dk.

Avisen har talt med Anette Pedersen, der var blandt de fortvivlede gæster, som stod og ventede udenfor. 

Efter at flere af gæsterne havde forsøgt at få fat i ejeren, Mariah Sama Veith, lykkedes det Anette Pedersen at få kontakt til hende, som fortalte, at hun var strandet i Vejle efter at have kørt gal i sin bil. 

- I starten troede jeg på hende, for hun græd jo i telefonen og fortalte, at hun kunne have været død, og hun sendte også et billede af den smadrede bil. Jeg spurgte, om vi ikke kunne blive lukket ind og få vores værelser og så selv gå ind i brugsen og købe noget mad, fortæller Anette Pedersen til Fyens.dk og tilføjer, at alle gæsterne blev afvist af ejeren.

Senere på dagen fandt Anette Pedersen og de andre dog ud af, at historien om færdselsuheldet var løgn, og at ejeren formentlig gemte sig i kroen.

Det skyldtes, at Fødevarestyrelsen 11 dage forinden havde været på kontrolbesøg hos Tranekær Slotskro og uddelt en sur smiley.

Ifølge Fyens.dk fortalte kroejeren kontrollanterne fra Fødevarestyrelsen ved kontrollen 21. juli, kontrollanterne fra Fødevarestyrelsen, at hun havde manglet personale og derfor ikke havde haft tid til at gøre rent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109