23948sdkhjf

Kromand er chokeret efter anonym anmeldelse

Kromand Casper Andersen fra Hotel Aarup Kro på Fyn er chokeret og vred, efter at Fødevarestyrelsens kontrollanter i sidste uge dukkede op ved det cafeteria, som han også driver i Aarup Fritidscenter. 

Det skriver fyens.dk.

Vreden skyldes, at kontrolbesøget var foranlediget af en anonym henvendelse med teksten "Jeg vil gerne anmelde fritidscentret for, at der er uhygiejnisk, og man får for gammelt mad".

-Jeg har ingen mulighed for at forsvare mig, konstaterer Casper Andersen, som ifølge fyens.dk ville ønske, at man havde ringet til ham, hvis man havde oplevet problemer med maden. Han fastslår også, at der absolut ikke er noget at komme efter.

Kontrollanterne kom ikke ind i forbindelse med kontrolbesøget, idet cafeteriet holdt sommerlukket. Men Fødevarestyrelsen vender tilbage senere, oplyser fødevarechef Henning Knudsen til mediet.

Han lader forstå, at det er ren rutine, at kontrollanterne kører ud på anmeldelser, uanset om de er anonyme eller ej.  Ifølge fødevarechefen er der noget at komme efter i næsten 28 procent af tilfældene med en anmeldelse, mens Fødevarestyrelsen finder noget i 17 procent af de kontroller, som den beslutter at gennemføre på helt eget initiativ.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094