- Regnskabet kom jo ud for otte måneder siden, så det er jo allerede "gamle tal".
Sådan siger Simon Franck Jacobsen på en skrattende telefonforbindelse fra Italien om The Burger Concepts seneste årsregnskab.
Burgerkædens underskud styrtdykkede fra minus 4,3 millioner i 2020 til næsten minus 7 millioner kroner sidste år.
- Talmæs...
Burgerbrødre om blodrødt regnskab: - Når man åbner syv restauranter, kan det mærkes på bundlinjen
Morten (t.v) og Simon Franck Jakobsen (t.h) er optimistiske for The Burger Concepts fremtid. De vil fortsætte med at udvide antallet af restauranter, fortæller Simon Franck Jakobsen. Foto: The Burger Concept Foto: The Burger Concept
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer