23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Innovationsfestival sætter fokus på fremtidens fødevarer

Fremtidens fødevarer udgør en betragtelig del af indholdet, når der torsdag er Innovationsfestival i Dandy Business Park i Vejle.

Ud over en paneldebat, der slet og ret hedder "Fremtidens fødevarer", er der blandt meget andet et indlæg fra Bram Pareyt & Torsten Schmidt, der taler om space food.

Det handler blandt andet om, hvorvidt man kan dyrke afgrøder på Mars og lave mad i rummet. Og om, hvad vi kan lære af astronauters fødevarer.

Festivalprogrammet - som også handler om blandt andet kunstig intelligens og grønne teknologier - omfatter over 90 oplæg, tre store paneldebatter og flere end 80 udstillere.

Innovationsfestivalen blev holdt første gang i 2019, hvor der var cirka 1.000 deltagere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|