23948sdkhjf

Nordamerika løfter Brdr. Hartmann-resultat

Trods udfordrende vilkår på de europæiske markeder lykkedes det emballageproducenten at forbedre både omsætning og driftsresultat i 1. halvår 2012.
Et lavere driftsresultat i Hartmanns europæiske forretning blev opvejet af fortsat stærk fremgang på det nordamerikanske marked. Det viser årets netop offentliggjorte halvårsrapport.

Hartmann opnåede i 1. halvår 2012 en omsætning på 769 mio. kr.(727) og et driftsresultat på 62 mio. kr. (57). Omsætningen udgjorde 358 mio. kr. i 2. kvartal (352), og driftsresultatet var 17 mio. kr. (21).

- Den forretningsmæssige udvikling i 1. halvår var tilfredsstillende, og vi forbedrede omsætning, driftsresultat og pengestrømme trods udfordrende markedsvilkår i Europa. Den nordamerikanske forretning fortsatte væksten og leverede et stærkt driftsresultat drevet af effektiviseringer og et målrettet arbejde med produktporteføljen, udtaler CEO Michael Rohde Peders om udviklingen i 1. halvår.

- Indsatsen for at styrke Hartmanns konkurrenceevne og skabe et stærkt fundament for vækst i 2013-2015 forløber planmæssigt, og vi ser frem til at tage de næste skridt i vores strategi, fortsætter han.

Brdr. Hartmann fastholder forventningerne til 2012 om at nå en omsætning på omkring 1,5 mia. kr. markedet i Europa ventes stadig at give udfordringer i 2. halvår, men samtidig er det forventeligt, at de positive takter i Nordamerika fortsætter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079