23948sdkhjf

Pizzafabrik er blevet semiautomatisk- kun én maskine har overlevet flytteturen

I maj flyttede Ole Christian Olesen sin forretning til en fabrik ved Hammel. Det har effektiviseret produktion uendeligt meget, fortæller pizzamageren.
Det er slut med at træde hinanden over tæerne på Oles Gård.

I 11 år har medarbejderne langet pizza efter pizza ud af den store brændeovn på gården i Hammel, mens de nærmest hver dag har stået i vejen for hinanden.

I maj måned rykkede Ole Christian Olesen teltpælene op og flyttede hele sin pizzaproduktion til en nyrenoveret fabrik i Thorsø – godt ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078