Det er slut med at træde hinanden over tæerne på Oles Gård.
I 11 år har medarbejderne langet pizza efter pizza ud af den store brændeovn på gården i Hammel, mens de nærmest hver dag har stået i vejen for hinanden.
I maj måned rykkede Ole Christian Olesen teltpælene op og flyttede hele sin pizzaproduktion til en nyrenoveret fabrik i Thorsø – godt ...
Pizzafabrik er blevet semiautomatisk- kun én maskine har overlevet flytteturen
I maj flyttede Ole Christian Olesen sin forretning til en fabrik ved Hammel. Det har effektiviseret produktion uendeligt meget, fortæller pizzamageren.
På den nye fabrik kan Oles Gård producere mellem 1600 til 2000 pizzaer om dagen. Foto: Simon Taarnskov Aabech
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer