23948sdkhjf

Yding Grønt trimmer virksomheden

Yding Grønt har for første gang sat eksterne profiler i bestyrelsen. Det sker med henbik på at løfte indtjeningen og gøre forretningen mere værd.
Den familieejede virksomhed er den ene af Danmarks to største producenter af spæde salatblade. Og her har man gang i en større trimning af virksomheden og måske endda forberede den til et salg. Det skriver Børsen.

I første omgang er den 48-årige Jens Eybye blevet ny formand for bestyrelsen i Yding Grønt, som hidtil kun har bestået af Søren Flink Madsen og hans hustru. Og i løbet af 2013 er det planen at få endnu et eksternt bestyrelsesmedlem.

Den nye formand og adm. direktør Søren Flink Madsen er ifølge avisen i gang med at udarbejde og søsætte en ny strategi og handlingsplan med fokus på innovation, produktudvikling og effektivitet.

- Foreløbig er vi ved at trimme virksomheden, løfte indtjeningen og gøre den mere værd. Men det vil være oplagt inden for de næste fem-ti år at få fremmede investorer ind som medejere, hvis det kan gøre Yding Grønt stærkere og sikre de lokale arbejdspladser, siger Søren Fink Madsen til avisen.

Om Yding Grønt
Yding Grønt beskæftiger i dag 55 fuldtidsansatte medarbejdere. Produktonen er spæde salatblade eller babyleaves i flere varianter på i alt 170 hektar jord, svarende til 350 fodboldbaner. Produkterne afsættes til detailhandlen og cateringsektoren i Danmark og udlandet gennem andelsselskabet Gasa Nordgrønt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078