23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Allianceplus A/S

Anders Egehus er udtrådt som administrerende direktør hos Allianceplus A/S, mens Christian Villadsen Lunner er indtrådt i direktionen. Sonny Hoffmann Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Karsten Poulsen, mens Monika Ulrika Öksenholt er indtrådt som næstformand. Samtidig er Louise Feldt, Christian Villadsen Lunner, Thomas Schjødt og Kristine Weng Thorvildsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henrik Bonnerup og Anders Egehus. Anders Egehus er udtrådt som administrerende direktør hos Allianceplus Holding A/S, mens Christian Villadsen Lunner er indtrådt i direktionen. Sonny Hoffmann Nielsen er blevet bestyrelsesformand i stedet for Karsten Poulsen, mens Monika Ulrika Öksenholt er indtrådt som næstformand i stedet for Jesper Teddy Lok. Samtidig er Louise Feldt, Christian Villadsen Lunner, Thomas Schjødt og Kristine Weng Thorvildsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henrik Bonnerup (kilde: CVR).

Allianceplus A/S er blandt andet leverandør af cateringløsninger.

Diageo Denmark A/S

Gábor Zeisler er udnævnt som bestyrelsesformand hos Diageo Denmark A/S i stedet for Burak Budak. Samtidig er Irene van Leeuwen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Diageo Denmark A/S er en del af den britiske Diageo-koncern, der blandt andet ejer kendte alkoholmærker som Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan, Tanqueray og Guinness.

Harboes Bryggeri A/S

Simon Andersson er indtrådt i direktionen hos Harboes Bryggeri A/S (kilde: CVR).

Harboes Bryggeri A/S er et af Danmarks største bryggerier.

Ingstrup Mejeri A/S

Jesper Andersen er udtrådt af bestyrelsen hos Ingstrup Mejeri A/S (kilde: CVR).

Ingstrup Mejeri A/S producerer oste.

Marel A/S

Janne Sigurdsson er indtrådt i direktionen hos Marel A/S i stedet for Lars-Bo Nissen Jøker. Samtidig er Janne Sigurdsson indtrådt i bestyrelsen i stedet for Richard Vad Koch (kilde: CVR).

Marel er leverandør af standardmaskiner og komplette skræddersyede løsninger til fødevareindustrien og fiskeriflåden.

Vaffelbaronerne ApS

Andreas Petersen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Vaffelbaronerne ApS i stedet for Jeanette Elgaard Carlsson. Samtidig er Christian Rod indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Vaffelbaronerne ApS leverer miks, udstyr og tilbehør til vaffel- og isboder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078