23948sdkhjf

Intech International overtager Aalborg-virksomhed

Pr. 1. oktober overtager Intech International a/s alle aktiviteter i ingeniør- og handelsvirksomheden Aalborg Food Machinery (AFOMA).
Christer Black startede AFOMA tilbage i 1992 og året efter var han med til at hjælpe Carsten Trudslev og Søren Ibsen i gang med den nystiftede virksomhed, Carsø Aps i Aabybro. Carsø kunne på daværende tidspunkt drage stor nytte af Christer Blacks erfaring med dels at etablere kontakt til kunder og leverandører i udlandet, og dels hans mangeårige erfaring med produktudvikling af maskiner til fødevareindustrien.

Veje krydses på ny
20 år efter det første møde krydser de tre samarbejdspartnere igen deres veje. Christer Black har valgt at drosle ned og sælger nu AFOMA til Intech International, hvor de to stiftere af Carsø i dag er beskæftiget. Carsten Trudslev trådte ind som medejer i virksomheden i juni måned i år og han satte sig samtidig i direktørstolen. Søren Ibsen er i dag ansat som sælger i Brønderslev-virksomheden.

Nye agenturer og produkter kommer til
Intech International overtager alle AFOMAs aktiviteter pr. 1. oktober og fortsætter med projektsalg, produktudvikling samt salg af de maskiner og produkter, som AFOMA hidtil har haft i programmet.

Carsten Trudslev og Søren Ibsens mangeårige erfaring i den rustfri branche skal nu være med til at bringe AFOMA videre som en del af Intech, hvor nye agenturer og nye produkter vil se dagens lys.

- Overtagelsen af AFOMA giver Intech en indgangsvinkel til kødindustrien. Efter Carsten Trudslev´s indtræden i Intech , er det naturligt at udnytte hans ekspertise inden udvikling og produktion af maskiner og udstyr til kødindustrien og dette skal være med til at give Intech ”et ekstra ben at stå på”, forklarer Søren Ibsen til Food Supply.

Han fortæller videre, at Carsten Trudslev og Christer Black har haft et tæt samarbejde siden 1992, hvorfor Intech International på bedst mulige måde ønsker at hjælpe Christer Black over i "den 3. alder."

- Vi vil gerne hjælpe Crister Black,som i dag 68 år gammel, og vi ser overtagelsen som payback-time til at kunne hjælpe ham godt videre, afslutter Søren Ibsen.

Christer Black, der kan se tilbage på 40 års virke med salg af maskiner og udstyr til levnedsmiddelbranchen, vil i en overgangsperiode være tilknyttet Intech på freelance-basis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079