23948sdkhjf

18,9 millioner kroner og digitale data skal få mælkepulver til at smage bedre

Mælkepulver bliver brugt i mange typer fødevarer verden over, men når ingrediensen bliver transporteret over lange afstande under skiftende temperaturer og luftfugtighed, kan dens smag, farve og tekstur blive ændret.

I det nye projekt, AMUSE, skal forskere derfor udvikle digitale metoder til at forudsige mælke- og ostepulvers reaktioner under...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Prins Joachim tabte igen penge hos fødevareproducent
Danmarks største tomatproducent tager "kæmpe risiko" med ny salatfabrik
Amerikaner med burgertruck har store planer
Kapitalfond skyder igen trecifret millionbeløb i Lagkagehuset
Tidligere Daloon-ejer har købt sig ind i ambitiøs snackproducent
Tæt på hver anden dansker forsøger at skære ned på kødet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125