23948sdkhjf

Det sker: Netværksmøde om "Sugarcane Supply Chain"

Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan arbejde med "ansvarlig sukker" og vær med til at diskutere initiativer inden for netop denne sektor.
Torsdag den 4. oktober inviteres skandinaviske fødevarevirksomheder, der bruger sukker i sin produktion, til et netværksmøde på Allehånde Cafe, Amager Strand.

Arrangørerne er konsulentvirksomheden Sociability, hvis kernekompetence er at hjælpe virksomheder med at udnytte de vækst- og udviklingsmuligheder, der ligger i at påtage sig et socialt ansvar.

Ansvarlig rørsukker
På mødet er 'ansvarlig rørsukker' på dagsordenen og konsulenthuset faciliterer en dialog om, hvordan man som virksomhed kan arbejde proaktivt og strategisk med CSR i rørsukker-forsyningskæden. Til dette formål præsenteres eksempler fra forskellige initiativer inden for netop denne sektor.

- Vi kunne rigtig godt tænke os at have mange danske fødevarvirksomheder repræsenteret, så vi kan sikre os at deres interesser og ideer kan indgå diskussionen på mødet, siger Janine Dortmundt, som i Socialibility er associeret rådgiver i ansvarligt indkøb og som står i spidsen for det specifikke arrangement.

På dagen vil der være oplæg fra Nordic Sugar og det internationale Bonsucro-initiativ samt mulighed for at diskutere strategisk CSR mht. indkøb af rørsukker.

Se invitation og tilmelding til netvæksmødet her (åbner som pdf)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064