23948sdkhjf

Studie: Danskerne ved alt for lidt om "superføde"

Danskerne spiser alt for få bælgfrugter i forhold til myndighedernes anbefalinger.

Det viser nyt EU-finansieret studie fra Københavns Universitet, som en del af ”Foodengine”-programmet. 

Ifølge forskeren bag ph.d.-studiet ved Institut for Fødevarevidenskab, Katharina Henn, er uvidenhed og manglende traditioner hovedårsagerne.

- Bælgfrugter ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkurs får ikke Fødevarestyrelsen til at droppe Skare-sagen
Skare-kurator arbejder på at sælge - flere har vist interesse
Bagger-Sørensen har købt en større bid af Future Food og ændrer ledelsen
Nordthy har igen købt op - hidtidig ejer følger med som ny direktør
Medie: Konkurs påvirker ikke detailbranchens interesse for Skares pålægsforretning
Vildledning: Fiskefabrik afsløret i at sælge kuller som torsk
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109