23948sdkhjf

Bülow skulle bare bruge en tank, men direktør i træsko gav dem en effektiv chokoladeløsning

- Frank kørte derover i sine træsko, og så landede han en ordre, som Bülow slet ikke havde haft i tankerne.

Direktør Torben From Nielsen hos FH Scandinox i Tarm lægger ikke skjul på, at han er imponeret over de evner, som procesudstyrsvirksomhedens stifter og ejer, Frank Hansen, er i besiddelse af.

Eksemplificeret af dengang for et par år siden, da Lakrids by Bülow kontaktede FH Scandinox for at købe en tank til chokolade. Den skulle bare bruges til opbevaring af den chokolade, som bliver brugt til overtrækning af lakrids.

- Men Frank endte med at udtænke et helt nyt system fra bunden af. Før foregik processen hos Bülow totalt manuelt, og medarbejderne stod og flyttede chokolade fra en tank og over i overtrækningstromlen. Nu er det fuldt automatiseret, og produktionen er blevet 30 procent mere effektiv, beretter Torben From Nielsen.

Det nye chokoladeanlæg fra FH Scandinox med pumper, ventiler og rør sørger for at dosere mængden af chokolade, så den passer præcis til hvert enkelt produkt. 

- Og de er helt vilde med det hos Lakrids by Bülow, fastslår FH Scandinox-direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109