23948sdkhjf

Gode eksportmuligheder i Tjekkiets og Slovakiets fødevareindustri

Eksportrådet i Centraleuropa vil på FoodTech’12 stå til rådighed for virksomheder, der ønsker viden om de oplagte forretningsmuligheder, markedet tilbyder.
Markederne i Tjekkiet og Slovakiet rummer en veludviklet fødevaresektor, som lige nu efterspørger produkter og løsninger, der kan effektivisere og kvalitetssikre industrien.

Eksportrådet i Centraleuropa ser et stort potentiale for danske virksomheder, der tilbyder løsninger og teknologier til forskellige led i fødevareprocessen - fra bearbejdning og forædling til pakning og transport. I den forbindelse ønsker rådet at udbrede kendskabet til de uudnyttede muligheder, som Tjekkiet og Slovakiet rummer for danske virksomheder.

Eksportrådet i Centraleuropa vil være til stede på Foodtech’12, hvor de står klar til at hjælpe din virksomhed med skræddersyet rådgivning. Eksportrådet er specialiseret i at assistere danske virksomheder på det centraleuropæiske marked, hvad enten det er markedsanalyser, afsætningsopgaver eller sourcing-partnere, I har behov for.

Kontakt Jakob Schmidt for at aftale et møde på FoodTech’12, hvor du vil få yderligere information og mulighed for at drøfte potentialet for din virksomhed på det centraleuropæiske marked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078