23948sdkhjf

Juice4you på kapitaljagt

Inge Kjær Thestrups virksomhed Juice4you er med støtte fra FØDEVAREmidt kommet godt fra start. Og med knap et år på markedet indleder hun jagten på kapital til investering i nyt produktionsudstyr.
De seneste år har Inge Kjær Thestrup utrætteligt skrubbet, skåret og presset frugt og grønt og fundet frem til, hvad der smags- og ernæringsmæssigt gør sig bedst sammen med æble, gulerod og citron, der er grundingredienserne i hendes frugt- og grøntsagspakker til presning af juice.

Det er der kommet 11 juicemenuer ud af, som hendes virksomhed Juice4you leverer i portionsposer til bl.a. virksomheder, fitnesscentre og forlystelsesparker, så de nemt kan tilbyde deres medarbejdere og kunder friskpresset juice og dermed ny energi.

Fra idé til forretning
Juice4you er endnu ikke et år gammel, men virksomheden tæller allerede nu to ansatte og en stor kundeportefølge. Gåpåmod, to private investorer og FØDEVAREmidt har hjulpet Inge Kjær Thestrup godt i gang.

- I første omgang hjalp FØDEVAREmidt mig med at finde ud af, hvordan jeg skulle få lavet en forretning ud af min idé, og hvordan jeg fik solgt mine produkter og til hvem, siger Inge Kjær Thestrup, der gennem FØDEVAREmidt-programmet også har fået konsulentbistand hos et kommunikationsbureau, så markedsføringsmaterialet er blevet målrettet de forskellige kundegrupper.

Brug for produktionsudstyr
Juice4you har nu med støtte fra FØDEVAREmidt indledt jagten på kapital til investering i nyt produktionsudstyr, så virksomheden kan følge med den voksende kundeskare. Inge Kjær Thestrup og hendes medarbejder har nemlig hidtil skåret og pakket frugt- og grøntsagsposerne i hånden, og de kan snart ikke længere følge med efterspørgslen.

- Vi har nu nået det niveau, hvor vi har brug for maskinel hjælp, for vores kunder er vedholdende, og nye kommer til, siger Inge Kjær Thestrup og glæder sig over, at hun på mindre end et år har bevist, at en forretningsidé kan blive til virkelighed, når den bliver mødt med opbakning.

- FØDEVAREmidt har været en uvurderlig sparringspartner for mig helt fra start, og jeg har kunnet hente hjælp, når udfordringerne undervejs har syntes uoverskuelige, fortæller Inge Kjær Thestrup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079