23948sdkhjf

Ikke-eksisterende bryggeri bliver vist frem

Ikke mindst for at give gode mavefornemmelser hos bryggeriets andelshavere holder Viborg Bryghus i dag og i morgen åbent hus i et bryggeri, der endnu ikke eksisterer. 

Bryghuset slår således dørene op i den tidligere dækfabrik, som er ved at blive ombygget. Alle delene til de forskellige bryggerimaskiner står der, men selve brygværket er ikke etableret endnu.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi har simpelthen behov for at vise vores anpartshavere, at der rent faktisk sker noget. At vi har en klar plan, at brygværket er ankommet, og at vi har en tidslinje, der gerne skal betyde, at der vil være øl i hanerne på det nye bryggeri i første kvartal af 2024, siger bestyrelsesformand Jan Myrthue til avisen.

Han lader også forstå, at Viborg Bryghus er på vej til at lade Skanderborg Bryghus overtage opgaven med at brygge øl for Viborg Bryghus, indtil det nye bryggeri er klart. Hidtil har Thisted Bryghus stået for brygningen.

Viborgs tidligere brygmester Peter Schrøder er nu brygmester hos Skanderborg Bryghus, og han er i gang med de første testbryg for sin tidligere arbejdsgiver, nævner Viborg Stifts Folkeblad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125