23948sdkhjf

Nordex Food vinder innovations-titel

Brønderslev Kommune har kåret Nordex Food som lokal vinder af iværksætterkonkurrencen Tag Fat.
Vækstforum, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner er alle meget interesserede i at få sat ekstra skub i innovationen i det regionale erhvervsliv. Derfor har de skudt gang i den nordjyske innovationskonkurrence ”Tag fat på innovation - fordi det betaler sig!”

Nordex Food vandt den lokale titel på et nyt osteprodukt, beregnet til grillen. Det oplyser TV2 Nord.

- Den er mindre salt, ikke så kraftig i smagen og mere cremet i konsistensen, fortæller administrerende direktør i Nordex Food, Keld Pedersen.

Osten er en udvikling af den klassiske, cypriotiske ost Halloumi, som har fået tilført en mere moderne smag.

Onsdag overrakte Borgester i Brønderslev Kommune, Lene Hansen sammen med Ejnar Laustsen, innovationsambassadør i Brønderslev Kommune, og to repræsentanter fra Region Nordjylland beskeden til adm. direktør i Nordex Food, Keld Pedersen.

Borgmesteren er selv blevet så begejstret for den grillede hvide ost, at den måske i fremtiden serveres for gæsterne på Brønderslev Rådhus.

Nordex Food var nomineret sammen med Intech International, Brønderslev og Hosta Industries, Hjallerup. Nu skal den lokale vinder dyste i en regional finale, der finder sted ved en direkte tv-transmission i december.

Om konkurrencen
I løbet af efteråret 2012 vil Region Nordjylland kåre regionens mest innovative små og mellemstore virksomheder. Den nordjyske mester i innovation bliver udpeget ved et stort finaleevent i december 2012.

Vinderen bliver fundet blandt 11 finalister, som repræsenterer alle de nordjyske kommuner.

Konkurrencens forløb:
  • I hver af de 11 nordjyske kommuner udvælges ca. 10 virksomheder. COWI, kampagnens ambassadører og de kommunale erhvervskontorer udpeger kandidatvirksomhederne.
  • Via en spørgeskemaundersøgelse (Innovationsbarometeret) blandt medarbejdere og ledere testes kandidatvirksomhederne for deres innovationskompetencer.
  • De 3 mest innovative virksomheder i hver kommune kvalificerer sig til den kommunale finale.
  • Ved kommunefinalen kårer et dommerpanel den virksomhed, som går videre til den regionale finale.
  • Ved regionsfinalen samles de 11 kommunevindere, og den nordjyske mester i innovation kåres. Finalen sendes live på TV 2/Nord.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093