Han måtte slås med kraftigt stigende priser på både el og råvarer og kunder, som pludselig mærkede inflationen bide og fik dem til at holde på pengene.
Alligevel lykkedes det sidste år en driftig bagermester med tre forretninger at lave et millionoverskud.
For andet år i træk.
Navnet er Ole Pedersen, bagermester og ejer af Højene Bageri. Han sat...
Bager sov uroligt om natten, men gjorde det umulige med millionoverskud
Prisen på mel og el er steget - men det er overskuddet hos nordjysk bageri også
Arkivfoto: Bente Poder

Bagermester Ole Pedersen sælger dagligt mellem 7000 og 14.000 rundstykker. Arkivfoto: Bente Poder
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer