23948sdkhjf

Robotcenter Danmark flirter med fødevarer

Robotcenter Danmark kan som noget helt nyt tilbyde en samlet robotløsning til fødevareindustrien, som skal præsenteres for branchen på FoodTech '12.
Robotcenter Danmarks robotleverandør Motoman har udviklet nogle helt nye produkter, som nu gør virksomheden attraktiv over for kunder inden for levnedsmiddelindustrien. Og derfor er de naturligvis med, når Messecenter Herning slår dørene op til årets store event inden for fødevareproduktion.

De tre P'er
Nyheden dækker over robotter til håndtering også kaldet 3P på fagsprog, hvor de tre P’er står for Pick, Pack og Palletising.

- Tidligere har vi udelukkende været leveringsdygtige på palleteringssiden, hvorfor vi ikke har været interessante nok for fødevarekunder, fortæller direktør i Robotcenter Danmark, Jesper Gandrup.

Han ser messen som et oplagt forum til at kickstarte det nye forretningsben og fortæller, at man på messen vil kunne opleve de nye håndteringsrobotter 'in action’.

Små produkter i lineær produktion
- Vores nye robotløsning finder primært sin anvendelse til produkter, der vejer under et kilo og som typisk kommer kørende på et bånd, forklarer Jesper Gandrup og tilføjer, at robotløsningen kan købes særskilt eller leveres med tilkøbte serviceydelser såsom visionssystemer, HMI brugerflader, simulering og programmering.

Robotcenter Danmark er i forvejen en stærk spiller på markedet inden for svejserobotter og robotter til maskinbetjening og palletering. Og forventningerne til det nye forretningsområde er da også store.

- Vi tror på, at vi har fat i noget, som der er andre end os, der kan se en idé i. Derfor ser vi naturligvis frem til at introducere os selv og ikke mindst vores nye robotter for de mange fødevareproducenter og systemintegratorer i Herning. Vi har i hvert fald kørt alt i stilling til kickoff og håber det kan blive et succesfuldt startskud på vores nye forretningsben, siger Jesper Gandrup afsluttende.

Du finder Robotcenter Danmark på stand K8211
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063