23948sdkhjf

Det sker: Science Street på FoodTech danner fælles front

Netværk, udvikling og nytænkning er hovedoverskrifterne for Science Street, et nyt område på dette års FoodTech-messe, der bliver afviklet i dagene 13. til 15. november.
FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareindustrien og bliver afholdt i Messecenter Herning. Science Street i Hal L bliver et nyt og anderledes område på FoodTech-messen. Her får besøgende mulighed for at møde førende danske og internationale vidensvirksomheder inden for fødevaresektoren og bliver opdateret omkring de nyeste trends inden for bl.a. innovation, internationalisering og design. Formålet er derigennem at sikre en høj konkurrenceevne for den danske fødevareindustri.

Kathrine Vejgaard Stage fra Agro Business Park deltager på messen som repræsentant for Enterprise Europe Network, der er en af udstillerne på Science Street.

- Science Street bliver et unikt område, og vi håber, at vores fælles indsats og fokus på netværk, nytænkning og internationalisering vil bidrage til en positiv afveksling på en teknologiorienteret messe, siger Kathrine Vejgaard.

Udstillerne på Science Street
Der er otte forskellige udstillere tilstede på Science Street.
1. FOODJOB Danmark, en dansk, international rekrutteringsvirksomhed specialiseret i fødevaresektoren.
2. Stålcentrum er et samarbejdsprojekt, hvor virksomhederne arbejder sammen om et forbedret hygiejnisk design af procesudstyret. Stålcentrum er partner i Innovationsnetværket FoodNetwork.
3. Enterprise Europe Network, der er verdens største b2b-netværk og består af 600 organisationer i flere end 50 lande, som kan matche danske virksomheder med relevante, udenlandske samarbejdspartnere.
4. inSPIRe bringer universitetsforskning til konkret innovation i industrien og tilbyder virksomheder at deltage i netværk, seminarer og konferencer og mulighed for at indgå i forskellige forsknings- og innovationsprojekter.
5. Eksportforeningen er en medlemsforening bestående af 13 eksportnetværk sammensat efter branche- og kundeinteresser, der arbejder for at etablere og øge medlemmernes afsætning på eksportmarkedet. Via netværksaktiviteter og fælles eksportfremstød skabes et professionelt forum for erfaringsudveksling og samarbejde virksomhederne imellem.
6. Aarhus Universitet, som bidrager aktivt til at skabe videnbaseret innovation i erhvervslivet hver eneste dag.
7. Væksthus Midtjylland giver virksomheder mulighed for på Danmarks regning at få udarbejdet deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder.
8. Teknologisk Institut, der udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.


Udstillerne vil på messen løbende afholde forskellige spændende arrangementer, bl.a. indlæg om fødevareindustrien på det internationale marked, workshops om energieffektivisering og konferencer med fokus på forskellige områder af fødevareproduktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078