23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Carsten Vejre er blevet ansat som markeds- og udviklingschef hos Alectia A/S i virksomhedens afdeling for Ledelse, Sundhed og Arbejdsmiljø (kilde: Børsen).

Samtidig har Alectia A/S meddelt at man med virkning senest fra 1. maj 2013 har ansat Jesper Mailind som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for RTX A/S.

Alectia er en rådgivervirksomhed med specialer inden for blandt andet energi, arbejdsmiljø, procesteknik og byggeri.

Arla Foods[/b ]
Arla Foods har oprettet Arla Fonden der skal inspirere børn og unge til gode daglige madvaner og vise dem vejen til en mere bevidst madkultur og en sund livsstil.

Peter Giørtz-Carlsen, administrerende direktør for Arla Danmark, Ida Husby, ph.d. i folkesundhedsvidenskab, Alfred Josefsen, tidligere administrerende direktør for Irma, Nicolai Moltke-Leth, direktør i True North, Jakob Bernhard Knudsen, marketingdirektør i Arla Danmark, Hanne Søndergaard, global marketingdirektør i Arla Foods og Maja Møller, senior CSR & Stakeholder manager i Arla Danmark er blevet valgt til fondens bestyrelse.

[b]Cargill Nordic A/S

Erik Michael Rigstrup er udtrådt af bestyrelsen hos Cargill Nordic A/S (kilde: Børsen).

Cargill er en international producent af blandt andet fødevareprodukter samt ingredienser til fødevareindustrien.

Credin Bageripartner A/S
Hans Åke Mars, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos Credin Bageripartner A/S i stedet for Ulf thore Svensson, Sverige (kilde: Børsen).

Credin Bageripartner A/S er leverandør margarine, marcipan, brød- og kageblandinger samt halv- og helfabrikata til den danske bageri-segment.

DI Handel
Administrerende direktør i Lemvigh-Müller A/S, Morten Trolle, er indtrådt i DI Handels bestyrelse.

DI Handel er handelsvirksomhedernes branchefællesskab i Dansk Industri.

Kohberg Bakery Group
Morten Hellesen er blevet ansat som administrerende direktør for Kohberg Bakery Group. Han kommer fra en stilling som koncernchef hos Danæg A/S.

Kohberg Bakery Group, der er Kohbergs division rettet mod forbrugere, er moderselskab for Kohberg Brød A/S, Kohberg Foodservice A/S og H.C. Andersen Bagergården A/S.

SPX Flow Technology Danmark A/S
Kevin Lilly er indtrådt i bestyrelsen hos SPX Flow Technology Danmark A/S i stedet for Andrew Joseph Klemm. Samtidig er Andrew Joseph Klemm indtrådt i direktionen i stedet for Søren Sandholm Overgaard (kilde: BIQ.dk).

SPX Flow Technology A/S er en global leverandør af produktions- og procesudstyr til en lang række industrier herunder fødevareindustrien, mejerier og farmaceutisk industri samt energisektoren, olie & gas, petrokemisk og kemisk industri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094