23948sdkhjf

Scanflavour påvirket af omskifteligt år

En positiv udvikling i omsætningen gav ikke det ventede afkast på bundlinjen for proteinproducenten, som blandt andet blev ramt af stigende råvarepriser.
Scanflavour kom ud af et begivenhedsrigt 2011/12-regnskabsår med et fald i bruttoresultatet på knap 12 procent til 65 mio. kr. trods en positiv udvikling i omsætningen.

Det ordinære resultat før skat lød på knap 2 mio. kr., hvilket betegnes som utilfredsstillende af ledelsen til trods for en række engangsomkostninger blandt andet i forbindelse med et ejerskifte og udskiftninger i ledelsen som følge heraf.

I løbet af regnskabsåret har moderselskabet Scanflavour Holding ApS skiftet ejer, mens Scanflavour A/S har etableret et selskab i Rusland.

Positiv udvikling skal fortsætte
Scanflavour meddelte i starten af april, at Henrik Halskov, i samarbejde med Palsgaard Gods og Industri Udvikling, havde opkøbt samtlige aktier i proteinvirksomheden fra Møldrup og samtidig genindtrådte som direktør.

Få dage senere meddelte virksomheden, at man havde indgået et samarbejde på det danske marked med Tamaco Trading A/S.

I årsrapporten for 2011/12 hæfter Scanflavour-ledelsen sig ved, at regnskabets sidste kvartal bød på en markant vækst, som man venter vil fortsætte ind i indeværende regnskabsår.

Scanflavour-ledelsen forventer på den baggrund en fortsat vækst i omsætningen kombineret med en tilfredsstillende udvikling i indtjeningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063