23948sdkhjf

Thornico køber op i Hartmann

Finansmanden Thor Stadil og hans søn, Christian Stadil, har øget ejerandelen i Brdr. Hartmann til 68,5 procent.
Lactosan-Sanovo Holding – der er et datterselskab til Thornico AS – har indgået en aftale om køb af 1,4 mio. aktier i Brdr. Hartmann for 168 mio. kr., hvilket vil øge selskabets ejerandel til 68,5 pct.

Thornico er ejet af finansmanden Thor Stadil og hans søn, Christian Stadil, som i november sidste år forsøgte at overtage hele æggebakkefabrikanten.

I en pressemeddelelse forsikrer Thornico dog om, at der ikke er planer om hverken at indtræde i ledelsen hos Brdr. Hartmann eller afnotere selskabet.

- Ejerkredsen i Thornico A/S udtrykker stor tillid til Brødrene Hartmann A/S' nuværende ledelse og de planer, som er udmeldt af ledelsen, og Thornico A/S har ingen planer om at indtræde eller lade sig repræsentere i bestyrelsen for selskabet. Det er ligeledes Thornico A/S' hensigt, at Brødrene Hartmann A/S fortsat skal være optaget til handel og officiel notering på Nasdaq OMX Københavns Fondsbørs.

Læs også: Købstilbud på Brdr. Hartmann

Thornico-ledelsen fastslår endvidere, at det er hensigten, at Brdr. Hartmann skal fortsætte sine nuværende strategier, hvad angår beskæftigelse og geografiske placeringer, hvorfor der heller ikke er forventninger om personalemæssige ændringer eller fyringer.

Til gengæld udelukkes yderligere opkøb ikke.

- Thornico A/S finder, at Brødrene Hartmann A/S er et interessant og veldrevet selskab med et acceptabelt indtjeningsniveau og vil ikke udelukke opkøb af flere aktier i selskabet via fondsbørsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109