23948sdkhjf

Regnskab leverer optimisme i et svært cateringmarked

Catering Danmark, som ejer Danmarks største cateringfirma Kokken & Jomfruen, leverer endnu engang et positivt regnskab i et trængt marked.
På trods af finanskrise og afmatning i branchen er det lykkes virksomheden at skabe overskud ved at holde et konstant fokus på omkostningsniveau og produktudvikling. Resultatet er dog svagere end sidste år, men en investering på 40 millioner i virksomhedens nye domicil, vidner om en stærk tro på fremtiden.

- Finanskrisen er blevet til en forbrugskrise, men vi klarer os heldigvis bedre end gennemsnittet, og vi er optimistiske omkring fremtiden, lyder det fra indehaver Henrik Nygaard.

Regnskabet viser, at Catering Danmark har foretaget ekstraordinære investeringer i forbindelse med fusioneringer af selskabets driftselskaber - herunder et nyt IT-system til 3 millioner til styring af indkøb, råvarer, tilberedning, transport og kundetilfredshed, som lægges oveni investereingen på 40 millioner i et nyt moderne domicil med storkøkken i Tietgenbyen i Odense. Egenkapitalen er i samme periode steget fra 8,5 millioner til 10,4 millioner.

Tror på diner transportable
Virksomheden er derfor godt rustet til fremtiden, mener Henrik Nygaard:

- Igen i år præsterer vi et positivt resultat og investerer samtidigt i fremtiden. Danskerne vil have kvalitetsmad, og her er det vores opgave at levere lækker kvalitetsmad så vores kunder kan få mere tid til sine gæster – det er vi lykkedes med, og det skal vi gøre i endnu højere grad ved at optimere vores produktion, holde et højt serviceniveau og turde tænke nyt, siger Henrik Nygaard.

Han forklarer selskabets evne til at tjene penge i et svært marked således:

- Mange har haft travlt med at pege fingre af finanskrisen som årsag til manglende indtjening, men vi har klaret os godt igennem med stabile resultater ved konstant at holde fokus på vores omkostninger. Nu indvier vi vores nye hovedkvarter og storkøkken, fordi både vi og kunderne tror på, at der er plads til diner transportable i fremtiden.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08