23948sdkhjf

Tican leverer fornuftigt resultat i en brydningstid

Slagterikoncernen ser lyst på fremtiden efter et 2011/12-regnskabsår, der bød på stigende omsætning og et fald i indtjeningen.
Omsætningen i koncernen udviste en fremgang på 7% og landede på 4,7 mia. kr. i 2011/12.

Resultatet af ordinær primær drift udgør 142 mio. kr. Det er 55 mio. kr. under året før, hvilket skyldes, at især de engelske forædlingsvirksomheder har haft svært ved at kompensere for øgede råvarepriser. Desuden er resultatandelen af fællesvirksomheder faldet.

- Årets resultat er under de givne omstændigheder – specielt i England – tilfredsstillende. Der ligger rigtig mange kræfter bag at levere dette resultat i et marked, som både har været svært flere steder, og med udfordringer på råvaresiden i de sidste fire måneder, sig adm. direktør Ove Thejls.

Ferskkødsforretningen har leveret et tilfredsstillende resultat på trods af reduceret råvaretilførsel hen over sommeren, oplyser Tican-ledelsen, som også noterer sig yderst tilfredsstillende resultater fra de øvrige forretninger – herunder det polske selskab Nove, som for første gang bidrager med et positivt resultat til koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094