23948sdkhjf
>

Ny direktør hos Sv. Michelsen Chokolade

Sv. Michelsen Chokolade henter Toms-direktør og fuldender dermed et generationsskifte.
Daniel Paetsch er 1. januar tiltrådt som adm. direktør for Sv. Michelsen Chokolade A/S.

Han kommer fra en stilling som Vice President Strategy and M&A hos Toms Gruppen A/S, hvor han har været ansat siden 2008.

- Vi er meget glade for at kunne hente en dygtig og erfaren branchemand til posten som adm. direktør. Daniel har blandt andet arbejdet med udvikling af kvalitetsbrands, er en kompetent leder og vil bidrage til at skabe fortsat vækst og udvikling. Jeg føler mig derfor overbevist om, at han er den rette til at være med til at føre Sv. Michelsen Chokolade videre frem, siger Nicolas Dorff, der selv er tredje generation i Sv. Michelsen Chokolade.

Daniel Paetsch ser ligeledes frem til samarbejdet.

- Sv. Michelsen har med sine rødder tilbage til 1933 en unik position inden for kvalitetschokolade og er et brand, vi alle kender og har en kærlighed til. Jeg ser frem til at arbejde med familien, medarbejderne, forhandlerne, leverandørerne og forretningspartnerne for at sikre et fortsat stærkt Sv. Michelsen Chokolade, siger han.

Fokus på kunderelationer
I 2007 indledte Sv. Michelsen Chokolade et glidende generationsskifte, da Nicolas Dorff blev adm. direktør. Han overtager nu aktiemajoriteten fra forældrene Rita og Kjeld Dorff og bliver bestyrelsesformand efter sin far.

- Jeg ser frem til fremover at arbejde med kunderelationer herunder vores forhandlere og egne Sv. Michelsen Chokolade butikker samt med produktionen og udviklingen af ny chokolade og andre produkter, siger Nicolas Dorff.

Daniel Paetsch bliver medejer af Sv. Michelsen Chokolade og har option på at øge medejerskabet.

Daniel Paetsch, 40 år, er cand.oecon. og bor i Holte sammen med sin hustru og datter. Han har tidligere arbejdet for A.T. Kearney og Capgemini Consulting med strategi og drift for en række danske og internationale virksomheder.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.095