23948sdkhjf

Delika ramt af fedtafgift og stigende råvarepriser

Omsætningen stiger fortsat hos Delika Food Group ApS, som til gengæld oplevede et fald i indtjeningen sidste år.
Omsætningen fortsætter med at stige hos Delika Food Group, som sidste år solgte for 193 mio. kr. Dermed er omsætningen steget med over 50 procent i løbet af fem år.

Til gengæld måtte Delika-koncernen konstatere, at indtjeningen i regnskabsåret 2011/12 ikke helt levede op til forventningerne med et resultat på 5,8 mio. kr. mod 8,1 mio. kr. i det forrige regnskabsår.

- Årets resultat anses for værende acceptabelt set i lyset af de stigende råvarepriser, høj konkurrence på markedet samt omkostninger ved administration af den indførte fedtafgift. Resultatet er dog ikke i overensstemmelse med forventningerne til regnskabsåret. Stigningen i omsætningen anses derimod for værende tilfredsstillende set i lyset af et svært marked, konstaterer ledelsen i årsrapporten.

Læs også: Delika på opkøbsjagt

Delikas grundlægger og adm. direktør, Kurt Møller, har tidligere meldt ud, at Delika-koncernen forventer at runde 500 mio. kr. i omsætning inden for en tidshorisont på tre til fem år. Målet skal blandt andet indfris gennem opkøb af mellemstore virksomheder i fødevarebranchen med en omsætning på 50-60 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063